Kattava asennuskalustesarja suomalaiseen asennuskulttuuriin

Ensto Intro -asennuskalustesarjasta löytyy kaikki tarvittava kotien ja kiinteistöjen sähköistykseen. Sarja sisältää kytkimet ja painikkeet, pistorasiat, liike- ja läsnäolotunnistimet, termostaatit, tele-, data- ja mediatuotteet, valonsäätimet, ohjausjärjestelmät, ovipuhelinjärjestelmän, pinta-asennuskalusteet  ja valaisinpistorasiatuotteet.

Ensto Intro sisältää:

kytkimet ja painikkeet

saatavilla mustina ja valkoisina

kehykset

pistorasiat

pinta-asennuskalusteet

valonsäätimet

liike- ja läsnäolotunnistimet

termostaatit

tele-, data- ja mediatuotteet

KNX- ja muut ohjausjärjestelmät

valaisinpistorasiatuotteet

Kytkimet ja painikkeet

Ensto Intro -sarjan kytkimien laadukkaat jousiliittimet ja vapauttimet takaavat nopean asennuksen, ja peitelevyt on suunniteltu suomalaiseen asennuskulttuuriin sopiviksi. Kytkinmekanismi on erittäin laadukas ja varmatoiminen. Vahva asennuslevy takaa toimivuuden kaikissa olosuhteissa.

Intro-kytkimessä merkkilamppu on nerokkaasti integroitu osaksi kytkintä. Saatavana myös energiatehokkaalla LED-merkkilampulla.

Yksilöllisesti räätälöidyt kytkimet liikerakentamiseen

Ensto Intro -tuotteet on mahdollista saada laadukkaasti merkittyinä. Kytkimien vipuihin voidaan lasertekniikan avulla saada tekstiä, symboleita, kuvia ja logoja. Kysy Graphic Tool -merkintätyökalusta Ensto Intro -edustajaltasi.

Ota yhteyttä

Kehykset

Ensto Intro -asennuskalustesarja edustaa puhdaslinjaista designia, jonka käyttökohteet ovat rajattomat asunnoista liiketiloihin. Klassinen, kulmikas muotoilu sopii kaikenlaisiin ympäristöihin. Keskiöt ovat saatavilla mustina ja valkoisina, kehyksissä on runsaasti tyylikkäitä vaihtoehtoja ja materiaaleja.

valkoinen ja musta
85 x 85 mm

alumiini
96 x 96 mm

teräs
96 x 96 mm

LS ZERO
85 x 85 mm

Erikoiskehykset yksinoikeudella

Saatavilla Intro-yhteensopivilla väreillä:

Jung Flat Design Deep 96 mm: musta, valkoinen, alumiini, ruostumaton teräs

Jung LS Plus 115 mm: lasi ja metalli

Hienostuneet erikoismateriaalit viimeistelevät luovan sisustuksen yksityiskohdat. Ensto tarjoaa kaikki Jung-tuotteet Suomessa yksinoikeudella.

Kysy lisää meiltä.

Pistorasiat

Ensto Intro -asennuskalustesarjassa on ajateltu asentajaa:

  • 2-osaiset maadoitetut pistorasiat voidaan asentaa helposti saman 85 mm peitelevyn alle ilman lisäosia.
  • Jousiliittimet ja niiden erinomaiset vapauttimet takaavat johdon helpon kiinnittämisen ja irrottamisen.
  • Pistorasiat on varustettu lapsisuojilla.
  • Kytkinmekanismi on erittäin laadukas ja varmatoiminen.
  • Vahva asennuslevy takaa toimivuuden kaikissa olosuhteissa.

Yhdistele helposti!

Yksi sarja. Kaksi väriä. Nyt myös pintaan.

Ensto Intro -sarjasta saa myös kuivan ja kostean tilan pinta-asennuskalusteet. Koko sarja on saatavilla tyylikkään mustana ja valkoisena, yhdenmukaisella ja ajattomalla Intro-designilla.

Energiatehokkuutta liiketunnistimilla ja valonsäätimillä

Himmennä valaistus täsmälleen haluamaksesi, säästä energiaa ja lisää valonlähteiden käyttöikää.

Valonsäätimet luovat tunnelmaa ja säästävät energiaa. Tuotteet ovat nopeita asentaa ja käyttövalmiita ilman asennuspaikan muokkaamista. Säätimiä on saatavilla kiertonupilla ja painikkeella. Ensto Intro -asennuskalustesarja sisältää kattavan säädinvalikoiman eri valonlähteille: LEDeille, halogeeneille, pienoisloistelampuille, loisteputkille (Dali, 1–10 V) ja hehkulampuille.

Liiketunnistin kytkee valot vain silloin, kun joku on ilmaisualueella.

Liike- ja läsnäolotunnistimien avulla valo palaa vain tarvittaessa ja silloin, kun joku liikkuu valvonta-alueella. Käytännöllisyyttä ja turvallisuutta lisäävät langattomat liiketunnistimet, jotka voidaan sijoittaa mihin tahansa – vaikka portaikkoon tai muuhun heikosti valaistuun paikkaan.

Mukavuutta ja energiansäästöä ohjausjärjestelmillä

Ensto Intro tarjoaa Jungin innovatiiviset ratkaisut kotien ja kiinteistöjen ohjaukseen. Ohjausjärjestelmiä löytyy kaiken kokoisiin tiloihin ja vaatimuksiin – myös langattomasti, jolloin tilan toiminnot ovat vaivattomasti ohjattavissa myös kaukosäätimellä tai webin kautta.

tutustu ohjausjärjestelmiin

KNX-ohjausjärjestelmä

KNX on edistyksellinen kiinteistöautomaatiojärjestelmä kotiin ja liikeympäristöön. Älykäs KNX huomioi käyttömukavuuden, turvallisuuden, taloudellisuuden ja energiansäästön. Se liittää kiinteistön laiteverkkoon, jossa laitteet kommunikoivat keskenään ja huolehtivat valaistuksen, lämpötilan, turvallisuuden ja multimedian hallinnasta kellontarkasti. KNX on standardiin perustuva, luotettava ja helppokäyttöinen. Jungin käyttöliittymä takaa saman visuaalisuuden kaikkiin tuotteisiin. KNX-järjestelmä optimoi käytettävyyden tarjoamalla selkeitä toimintoja yksittäisiä tiloja tai koko kiinteistöä varten. Sen ansiosta toiminnot ovat käytettävissä koska tahansa käyttäjälle sopivalla tavalla. Järjestelmä on luotettava ja helppokäyttöinen.

Jung Bus

Jung Bus on moderni ja yksinkertainen ohjausjärjestelmä, jonka avulla myös monimutkaiset toiminnot voidaan ottaa käyttöön pienessä asennustilassa. Jung Bus -järjestelmän kaikki toiminnot ovat ohjattavissa samaan aikaan eri ohjaimilla. Bus soveltuu myös jälkiasennuksiin ja joustaa monenlaisiin tarpeisiin, pienestä asunnosta suuren liiketilan vaatimuksiin.

LED-merkkivalotuotteilla turvaa ja selkeyttä

Ensto Intron LED-tekniikalla toimiva opastusjärjestelmä tuo valoa pimeyteen ja ilmaisee turvallisuusvaarat selkeästi. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja kuluttavat vain vähän virtaa. Tuotteita voidaan käyttää kulkuvalona, lukuvalona, ohjausvalona sekä liikenne- ja varattuvalona.

Modernit tele-, data- ja mediatuotteet tekevät tilasta toimivan

Ensto Intro -sarjaan kuuluu monipuolinen valikoima tele-, data- ja mediatuotteita kotiin ja liiketilaan. Tyylikkäät tuotteet säästävät tilaa ja ovat helposti asennettavissa myös jälkikäteen.

Tele- ja datapistorasiat soveltuvat eri valmistajien liittimille.

Multimedia-kytkentäjärjestelmä yhdistää laitteesi kätevästi sinne, missä niitä tarvitaan. Valikoimassa myös HDMI-rasia.

USB-laturi säästää tilaa. Voit ladata kahta USB-laitetta rinnakkain 2100 mA teholla.

Kaiutinpistorasia – yhdistä kaiuttimet kotiteatteriin siististi.